МЕНЮ
Количка

Често задавани Въпроси

Ако размерът или цвета на продукта, който сте избрали не е наличен, моля пратете ни запитване на info@chameleonhunting.bg и ние ще Ви уведомим кога ще бъде наличен отново.

Моля посетете частта Таблица с размери, ползвайте линка на страницата с описание на всеки продукт или свържете се с нас.

Да, можете да продължите към плащане като гост, но няма да имате възможност да правите промени по своята поръчка, да виждате запаметените си продукти, както и продуктите които сте закупили и няма да можете да следите поръчката си. Ако се регистрирате това ще Ви предостави възможност да следите поръчката си, да запаметите любимите си продукти, да следите поръчката си, да правите по-бързи поръчки чрез запаметените си данни, да получавате специални промоции, подаръци и Известия (винаги можете да се отпишете от получаване на Известията в част Известия).

След като се регистрирате на Chameleon Hunting, освен управлението на поръчката си и получаването на информация за последните новини и промоции.

Ние ще Ви изпратим мейл на електронната Ви поща с информация за куриера и номер на товарителницата за да проследите поръчката си.

Да, можете да промените/откажете поръчката си по всяко време. Ако желаете да върнете обратно поръчката си, моля свържете се с нас на телефон 0892791299 и ние ще Ви съдействаме.

Абонирайки се за нашите Известия Вие ще получите последните новини, оферти, промоции, каталози и др. на Вашата електронна поща.