МЕНЮ
Количка

Намалени продукти

MOSSY CAMO HYBRID ВОДОУСТОЙЧИВ ПАНТАЛОН MOSSY CAMO HYBRID ВОДОУСТОЙЧИВ ПАНТАЛОН
-20 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Mossy Camo е хибриден, непромокаем ловен панталон изработен от два плата – един безшумен, за да можете да се придвижвате безшумно в гората и да издебнете дивеча, и един подсилен плат в критичните зони, който да запази дрехата ви здрава при преминаване през храстите. Този модел е разработен от екип о..
199 лв. 250 лв.
MOSSY CAMO HYBRID ВОДОУСТОЙЧИВО ЯКЕ MOSSY CAMO HYBRID ВОДОУСТОЙЧИВО ЯКЕ
-15 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Mossy Camo е хибридно, непромокаемо ловно яке изработено от два плата – един безшумен, за да можете да се придвижвате безшумно в гората и да издебнете дивеча, и един подсилен плат в критичните зони, който да запази дрехата ви здрава при преминаване през храстите. Този модел е разработен от екип от п..
299 лв. 350 лв.
SETARO PRO HUNTER ВОДОУСТОЙЧИВ ПАНТАЛОН SETARO PRO HUNTER ВОДОУСТОЙЧИВ ПАНТАЛОН
-20 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Стилен, тих и издръжлив, панталонът SETARO е това, което професионалните ловци избират за влажните ловни излети. За да откриете тайната на този шедьовър е необходимо да се прегледа подробно всеки негов детайл:Плат - тих и издръжлив с мъхесто покритие, за да можете да се приближите максимално бли..
190 лв. 238 лв.
SETARO PRO HUNTER ВОДОУСТОЙЧИВО ЯКЕ SETARO PRO HUNTER ВОДОУСТОЙЧИВО ЯКЕ
-14 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Водоустойчивото ловно яке SETARO е с модерен дизайн и всички необходими функционалности за един успешен ловен излет.SETARO е създаден за активните ловци, ловуващи в най-лошото време, когато трябва да сте уверени в качеството на своята екипировка. Направено от напълно тих и издръжлив на износв..
299 лв. 348 лв.
ВЕРНЕРИ ВОДОУСТОЙЧИВ ЗИМЕН ПАНТАЛОН ВЕРНЕРИ ВОДОУСТОЙЧИВ ЗИМЕН ПАНТАЛОН
-24 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Забравете за студа, Вернери е тук! Най-топлият и многофункционален модел за лов на Chameleon Hunting ползван от хиляди ловци през последните години. Панталонът е направен от мембрана CSXP с водоустойчивост 15 000мм воден стълб ламинирана за издръжливият плат с покритие за водоотблъскване Te..
219 лв. 287 лв.
ВЕРНЕРИ ВОДОУСТОЙЧИВО ЗИМНО ЯКЕ ВЕРНЕРИ ВОДОУСТОЙЧИВО ЗИМНО ЯКЕ
-25 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Вернери е комплексно, многофункционално и универсално ловно яке, без аналог на пазара, доказало  качествата си през годините, създадено да достави оптимален комфорт, практичност и защита на ловеца през най-студените и сурови ловни излети.  Направено е изцяло от издръжлив, износоустойчив..
329 лв. 438 лв.
МАЛТЕ ВОДОУСТОЙЧИВО ЗИМНО ЯКЕ МАЛТЕ ВОДОУСТОЙЧИВО ЗИМНО ЯКЕ
-18 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Малте се доказал във времето сред професионалните ловци, като перфектният зимен модел за лов. Якето е непромокаемо, изработено от тих, високотехнологичен плат с водоотблъскващо покритие Teflon® и водоустойчива мембрана CSXP 15 000мм. Якето е подплатено с водоустойчива вата 3М Thinsulate®, като т..
319 лв. 390 лв.
МАЛТЕ ЗИМЕН ВОДОУСТОЙЧИВ ПАНТАЛОН МАЛТЕ ЗИМЕН ВОДОУСТОЙЧИВ ПАНТАЛОН
-20 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Панталонът Малте е разработен специално за ловците, които търсят защита от студ, вятър и вода. Плата се характеризира с високо качество, с водоотблъскващо покритие Teflon® и мембрана CSXP 15 000мм воден стълб, гарантирайки висока степен на непромокаемост. За максимална топлина е подплатен с най-в..
209 лв. 260 лв.
НАСУТА - ТРЪНОУСТОЙЧИВ ПАНТАЛОН НАСУТА - ТРЪНОУСТОЙЧИВ ПАНТАЛОН
-20 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Панталонът Насута ще Ви помогне да преминете през най-гъстите места в гората и ще Ви защити от коварните тръни благодарение на високотехнологичния тръноустойчив плат с технологията Thornblock. След дълги проучвания и тестове успяхме да разработим плат устойчив на тръни, с ниски нива на шум, осиг..
199 лв. 250 лв.
НАСУТА - ТРЪНОУСТОЙЧИВО ЯКЕ НАСУТА - ТРЪНОУСТОЙЧИВО ЯКЕ
-19 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Моделът Насута е създаден за гоначи и се превърна в символ на здравина сред ловците през последните години. Изработено от специален тръноустойчив плат с технологията Thornblock, той ще Ви позволи да преминете през най-гъстите места в гората и ще Ви защити от най-острите тръни. След дълги проучва..
299 лв. 370 лв.
ХАМЕЛЕОН ПРО КАМО ВОДОУСТОЙЧИВ ПАНТАЛОН ХАМЕЛЕОН ПРО КАМО ВОДОУСТОЙЧИВ ПАНТАЛОН
-20 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Панталонът Хамелеон Про Камо е това, от което се нуждаете, за да се придвижвате незабелязано през гората по време на лов. Подходящ както за лов чрез издебване, така и за пусия. Характеризира се с изключително леко тегло, за да премахне умората при дълги преходи или ловни дни, а благодарение на д..
209 лв. 260 лв.
ХАМЕЛЕОН ПРО КАМО ВОДОУСТОЙЧИВО ЯКЕ ХАМЕЛЕОН ПРО КАМО ВОДОУСТОЙЧИВО ЯКЕ
-18 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Хамелеон Про Камо е съвършеният модел за лов чрез издебване. Изключително лекото му тегло ще премахне умората при дългите преходи и ловни излети, а висококачествените, дишащи материали го правят подходящ за носене както за есента, така и за зимата при лов чрез издебване или на пусия. Камуфлажният..
319 лв. 390 лв.
Показани от 1 до 12 от 12 (1 страници)