МЕНЮ
Количка

Намалени продукти

ВЕРНЕРИ ПУЛОВЕР WILD BOAR ВЕРНЕРИ ПУЛОВЕР WILD BOAR
-36 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Изработен от 100% мек памук, пуловерът е отличен топлоизолатор. Предната страна е с отпечатан ръчно нарисуван дизайн глиган.  ГРИЖА ЗА ПРОДУКТА За да съхраните качеството на този продукт за по-дълго време, ние препоръчваме да спазвате следните инструкции за грижа и поддръжка:·&nbs..
35.00 лв. 55.00 лв.
КАФРУМ МЕРИНО ТЕНИСКА КАФРУМ МЕРИНО ТЕНИСКА
-50 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Спортна тениска от мериносова вълна доказала се със своите изключителни качества. Кафрум е ултра лека направена от комбинация между мериносова вълна откъм тялото и полиестер от външната страна, гарантираща дишане на тениската, естествена еластичност и съхранение на формата.Уникалните свойства на мер..
29.50 лв. 59.00 лв.
КОМПЛЕКТ ОТ 2 ТЕНИСКИ КОМПЛЕКТ ОТ 2 ТЕНИСКИ
-5 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Комплект от две тениски по твой избор. Възползвай се от намалената пакетна цена и бъди винаги готов за ловни приключения. Изработени от 100% естествено разтеглив памук за свобода на движение, тениската е удобна за носене по време на различни дейности.ГРИЖА ЗА ПРОДУКТА З..
93.00 лв. 98.00 лв.
КОМПЛЕКТ ОТ 3 ТЕНИСКИ КОМПЛЕКТ ОТ 3 ТЕНИСКИ
-22 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Комплект от три тениски по твой избор. Възползвай се от намалената пакетна цена и бъди винаги готов за ловни приключения. Изработени от 100% естествено разтеглив памук за свобода на движение, тениската е удобна за носене по време на различни дейности.ГРИЖА ЗА ПРОДУКТА З..
115.00 лв. 147.00 лв.
МАЛТЕ ПУЛОВЕР DEER МАЛТЕ ПУЛОВЕР DEER
-36 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Изработен от 100% мек памук, пуловерът е отличен топлоизолатор. Предната страна е с отпечатан ръчно нарисуван дизайн елен.  ГРИЖА ЗА ПРОДУКТА За да съхраните качеството на този продукт за по-дълго време, ние препоръчваме да спазвате следните инструкции за грижа и поддръ..
35.00 лв. 55.00 лв.
СПЕКТРУМ СИГНАЛНА МЕРИНО ТЕНИСКА СПЕКТРУМ СИГНАЛНА МЕРИНО ТЕНИСКА
-50 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
С модерния си стил и охлаждащ ефект - Спектрум е сред любимите тениски на ловците именно заради оранжевия си цвят. Необичаен дизайн включващ модерен меланж от преплитащи се цветове в съчетание с висококачествена спортна мериносова вълна и полиестер, тази тениска е ултра лека, дишаща, ..
29.50 лв. 59.00 лв.
СУИЧЪР С КАЧУЛКА СПЕКТРУМ DEER СУИЧЪР С КАЧУЛКА СПЕКТРУМ DEER
-40 %
Марка: CHAMELEON HUNTING
Изработен от 100% мек памук, ватиран, суичърът Спектрум е отличен топлоизолатор. Снабден с два странични джоба, еластични маншети и подгъв, той държи топло и е удобен. Предната страна е с отпечатан ръчно нарисуван дизайн на елен.  ГРИЖА ЗА ПРОДУ..
39.00 лв. 65.00 лв.
Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)