МЕНЮ
Количка

Доставка

Chameleon Hunting извършва доставка до всички населени места на територията на Република България чрез куриерска фирма Еконт. Доставката се извършва за 1-3 работни дни.

Поръчки направени след 14:00ч. се обработват на следващият работен ден. Всички пратки се изпращат с опция "преглед, тест и наложен платеж". В този случай доставката се поема от клиента.

При необходимост пратките могат да бъдат и с включена опция "избор", където имате опция да изберете определени размери или модели и да закупите само някои от изпратените продукти, а останалите да върнете към нас. В този случай доставката и връщането се поемат от клиента.

Всички закупени продукти подлежат на замяна в срок до 6 месеца от датата на доставка. За целта продуктите трябва да са с оригиналните етикети, опаковка и без следи от употреба. Куриерската услуга по замяната се поема от клиента. 

В случай, че замяната е невъзможна, клиента може да върне продуктите с оригиналните етикети на тях, без следи от употреба и да изпрати имейл на info@chameleonhunting.bg, съдържащ банковите реквизити и сумата ще бъде възстановена до един работен ден от датата на получаване на продуктите от наш служител.

При желание за размяна или връщане на продукт, молим да се свържете предварително с нас на посоченият имейл за връзка.

Доставките се извършват целогодишно през работните дни и през официалното работно време с изключение на националните празници, включително и следните дати:

Януари 1ви

Март 3ти

Великден

Май 1ви, 6ти, 24ти

Септември 6ти, 22ри

Декември 24ти, 25ти, 26ти